Αισθητική Οδοντιατρική

Υπηρεσίες

  • Λεύκανση Δοντιών
  • Όψεις ρητίνης (bonding ή composite veneers), πορσελάνης
  • Ολοκεραμικές στεφάνες
  • Εμφράξεις σύνθετης ρητίνης

Λεύκανση Δοντιών

Η πιο δημοφιλής διαδικασία στην αισθητική ιατρική με την οποία μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια σας αρκετούς τόνους από το φυσικό τους χρώμα. Τα δόντια θα αποκτήσουν λάμψη χωρίς καμία βλάβη στο σμάλτο. Υπάρχουν διάφοροι διάφορες μέθοδοι καθώς και σκευάσματα. Θα επιλέξουμε τον κατάλληλο για την περίπτωση σας, ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

leukansi dental smile
Χειρουργική Οδοντιατρική

Όψεις Ρητίνης (bonding ή composite veneers), Πορσελάνης

Αποκτήστε σε ένα μόνο ραντεβού ένα τέλειο χαμόγελο, γρήγορα και οικονομικά, με ελάχιστη παρέμβαση στα δόντια. Μπορούμε να αλλάξουμε χρώμα, σχήμα και τυχόν ατέλειες (αραιοδοντία, διάστημα, στραβά δόντια) με αρμονικό τρόπο, για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία είναι απλή, τροχίζεται ελαφρά το δόντι στο μπροστινό του μέρος για να κολλήσει σωστά η ρητίνη. Δίνεται το σωστό σχήμα και γυαλίζονται στο ίδιο ραντεβού. Έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια και το μόνο που απαιτείται είναι ένα γυάλισμα, που μπορεί να συνδυαστεί με τον καθαρισμό των δοντιών σας.

Ολοκεραμικές στεφάνες

Στεφάνες που αποδίδουν με τον πιο φυσικό τρόπο το χρώμα και το σχήμα των δοντιών, χωρίς να έχουν εσωτερική μεταλλική επένδυση. Μπορούν ανάλογα με τον τύπο να χρησιμοποιηθούν τόσο στην πρόσθια όσο και στην οπίσθια ζώνη με εξαιρετική αντοχή.

Προσθετική Οδοντιατρική
aorata siderakia

Εμφράξεις συνθέτης ρητίνης (αόρατες εμφράξεις η λευκά σφραγίσματα)

Έχουν πλέον αντικαταστήσει τις μεταλλικές εμφράξεις αμαλγάματος. Τα σύγχρονα υλικά που διαθέτουμε αποδίδουν τέλειο αισθητικό αποτέλεσμά, μιμούνται τη μορφολογία του δοντιού και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Το πλούσιο χρωματολόγιο που διαθέτουμε κάνει δύσκολο το διαχωρισμό του δοντιού που έχει την έμφραξη από τα υπόλοιπα δόντια.